Vul een zoekwoord in

Wim Euwals

Ik werk in de avonduren, wat ik dan probeer is om cliënten vooral even niet bezig te laten zijn met hun behandeling. De dag is actief en intensief, de truc voor mij is om cliënten daarna te laten genieten van een "gewone" avond zonder angst of dwang. Tijdens sportavonden is het mooi om te zien dat mensen opgaan in het spel, dat ze even niet stil lijken te staan bij datgene waarvoor ze in behandeling zijn. 

Genieten van overwinningen
Wat ik heel belangrijk vind is om mensen te benaderen op een manier waarop ik zelf ook graag benaderd zou willen worden. Mijn doel is bereikt als ik voel dat mijn aanwezigheid wordt gewaardeerd. Soms kan ik echt genieten als iemand me vertelt dat hij zijn persoonlijke doel heeft behaald, als hij bijvoorbeeld een handeling heeft uitgevoerd zonder angst te voelen. Dan ben ik ook trots.

Inspirerende verhalen 
Mijn werk inspireert me, vooral de verhalen van cliënten. De ingrijpende situaties waar ze uit komen, gebeurtenissen die ze mee hebben gemaakt en de vooruitgang die ze zelf ervaren. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van een enthousiast, gedreven team. Een team dat zich inzet voor mensen met complexe problematiek, met zijn allen dragen we een steentje bij aan het herstel van onze cliënten.