Vul een zoekwoord in

Werken bij het Centrum voor Angst & Dwang

Bij het Centrum voor Angst & Dwang zijn we regelmatig op zoek naar deskundige professionals en aanstormend talent. Bekijk hieronder de vacatures.

Werken bij Vincent van Gogh

Vanuit passie lever je dagelijks een unieke bijdrage binnen het ggz-zorglandschap waarin de mens centraal staat. Gedreven door ambitie, optimisme en een gezonde dosis lef haal je het beste uit jezelf. Bij Vincent van Gogh heb je eigen regie over de dagelijkse invulling van je loopbaan. Kwetsbaarheid en reflectie helpen jou op weg in het leerproces in een omgeving waarbij de collectieve kwaliteiten in verbinding met elkaar het verschil maken. Wij zien jou omdat je ertoe doet, jij bent gewoon anders.

Een goed functionerend team

Zelfsturing en zelforganisatie vormen de basis voor een goed functionerend team. Het vraagt om kwetsbaarheid en het onderzoeken en ontwikkelen van de individuele talenten om zo als team excellent te kunnen werken. Samen werk je voor een gezamenlijk doel en dat is optimale zorg bieden aan de cliënt. Die drive werkt verbindend binnen jouw team wat maakt dat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen.

De organisatie als bakermat

De cultuur heeft een dynamisch karakter. Door te blijven vernieuwen stimuleren we samenwerking, samen leren, zelfleren en kennisdelen. Uit de comfortzone durven stappen vraagt om lef, het nemen van initiatieven en fouten maken. Dit ondersteunt door een veilige cultuur waarin je elkaar vertrouwt en waardeert.

Onze vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar: