Vul een zoekwoord in

In behandeling in ons centrum

In je behandeling ga je aan de slag met jezelf. Dit kan op verschillende manieren. In de kliniek of deels in een kliniek en deels thuis. Behandeling vindt vaak in een groep plaats.

Voor wie?

Je kunt bij ons terecht als je ouder bent dan 18 jaar en als je last hebt van ernstige problemen. Je hebt door je problemen geen grip op je eigen leven. Je hebt al eerder een behandeling gehad, maar die heeft niet voldoende gewerkt.

Onze werkwijze

Bij Centrum voor Angst en Dwang voer je zelf de regie over je herstel. We helpen, verleiden, prikkelen, dagen je uit. Hierdoor kom je in beweging en krijg je inzicht in je eigen patronen. Je zet zelf je eigen stappen.

Wat levert behandeling op?

Je leert om je angst en dwang onder ogen te zien en niet langer uit de weg te gaan. Samen met ons ga je de confrontatie aan en krijg je de instrumenten om je leven in eigen handen te nemen. Angst wordt weer normaal.

angst-dwang-icon.svg

Multidisciplinair team

Met een multidisciplinaire aanpak bieden we een breed scala aan diagnostische en behandelactiviteiten. Je werkt aan een leven waarin angst of dwang geen hoofdrol meer spelen.

Ons team
angst-dwang-icon.svg

Exposure

Thuis, onderweg of op je werk. Je gaat angsten niet uit de weg maar zoekt ze juist op. Exposuretherapie helpt daarbij. Je stelt je bloot aan je angsten en ervaart stap voor stap minder angst en spanningen.

Exposure
angst-dwang-icon.svg

In de kliniek of thuis

Ons centrum biedt 2 programma’s aan: de reguliere behandeling van 16 weken of de klinisch/ambulante behandeling, waarbij je 8 weken in de kliniek verblijft en daarna 8 weken thuis.

Behandelmogelijkheden
angst-dwang-icon.svg

Direct aanmelden?

We helpen je graag beter om te gaan met je angst of dwanggedachten. Met een verwijzing van je huidige behandelaar/huisarts, kun je je direct aanmelden.

Aanmelden