Vul een zoekwoord in

Onze werkwijze

In de behandeling staan jij als persoon en jouw leefwereld centraal. Je wordt je eigen therapeut. En leert hoe je het voortaan zelf op kunt lossen.

Bij Centrum voor Angst & Dwang voer je zelf de regie over je herstel. Wij bieden je ondersteuning en geven je een zetje in de rug en als het nodig is een hand op je schouder. We verplichten je tot niets. Jij blijft autonoom.

Niets uit de weg

We stimuleren de goede beweging met een positieve benadering en waardering van alle stappen die je zet. Daarbij gaan we niets uit de weg. We communiceren recht door zee, helder en transparant. Als we andere stoornissen tegenkomen - denk aan een depressie of een persoonlijkheidsstoornis - dan gaan we kijken wat we daarin kunnen betekenen en of daar behandeling elders voor nodig is.  

Deskundige begeleiding

We stellen hoge eisen stellen aan onze eigen begeleiding. Aan de deskundigheid die daarvoor nodig is. Dat toetsen we continu door zowel interne als externe audits. We zijn consistent in onze aanpak als team. En we zijn betrokken en gemotiveerd om jou je leven weer terug te laten vinden. Er is voortdurend aandacht voor opleiding en scholing van medewerkers en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen.

Belangrijke pijlers in onze behandeling